Irina Shayk esitteli vartaloaan rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläissyntyinen Irina Shayk kuuluu mallimaailman tämän hetken kuumimpiin nimiin. Neitokainen on tuttu näky niin mainoksista kuin viihdelehtien sivuiltakin. Shayk on poseerannut esimerkiksi alusvaatejätti Victoria’s Secretin kuvissa.

27-vuotias mallikaunotar nimettiin tänä vuonna uimapukuja valmistavan Beach Bunny Swimwearin viralliseksi mainokasvoksi. Nyt Irina Shayk nähdään yhtiön tuoreessa Take Me To Rio -mainoskampanjassa, jossa hän esittelee tulevan kesän bikinimallistoa aurinkoisissa rantatunnelmissa.

Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut lukuisten lehtien kansikuvissa ja muun muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Hän on seurustellut futistähti Cristiano Ronaldon kanssa jo parin vuoden ajan.