Justin Bieberin kiertuebussista löytyi huumeita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber esiintyy tänään perjantaina Helsingissä, mutta saapui jo eilen maamme pääkaupunkiin hotellielämää viettämään. Nyt on paljastunut, että Bieberin kiertuebussista on löytynyt huumeita hänen Tukholman keikkansa aikana.

TMZ uutisoi tänään, että Bieberin bussista kantautui keskiviikkona vahva kannabiksen tuoksu, ja tarkemmassa tarkastelussa selvisi, että linja-autossa oli pieni määrä huumeita. Ruotsin poliisi oli tehnyt bussiin etsinnän Bieberin keikan aikana, joten bussi oli tällöin tyhjillään.

Ketään ei pidätetty huume-epäilyistä, eikä Ruotsin poliisi nosta tapauksen johdosta syytteitä, sillä epäselväksi jäi kenelle huumeet kuuluivat. Bussi oli parkkeerattu Tukholman Grand Hotelin eteen. Suomessa Bieber yöpyy yhdessä Suomen arvostetuimmasta hotelleista, eli Helsingin ytimessä sijaitsevassa Hotelli Kämpissä.