Olivia Munn haukkui ruotsalaisen perinneruoan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen näyttelijäkaunottaren Olivia Munnin poikaystävä Joel Kinnaman on kotoisin Ruotsista. Kuten tiedämme, on hapansilakka yksi ruotsalaisten suurimmista herkuista. Nyt amerikkalaiskaunotar on haukkunut ”herkun” juurta jaksain.

Munn kertoi People-lehdelle, ettei ole maistanut tätä ruotsalaisten suurherkkua, mutta viime kesänä Skandinaviassa käydessään katseli kauhuissaan, miten muut söivät hapansilliä perunoiden kera. Nainen kuvailee herkun päiväkausia huoneenlämmössä säilytetyksi kalaksi.

31-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Nainen seurustelee Jälkiä jättämättä -sarjaa tähdittäneen Joel Kinnamanin kanssa.