Solar Sound Festival kiinnitti jälleen uusia esiintyjiä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Solar Sound Festival järjestetään Seinäjoella 2. – 3. elokuuta. Tapahtumaan on kiinnitetty toistakymmentä Suomen eturivin artistia, sillä mukana ovat muun muassa Stig, JVG, Setä Tamu & Kuningas Pähkinä, Teflon Brothers, Raappana, Juno, Redrama, Uniikki & MG ja Karri Koira & Ruudolf.

Solar Soundin näyttävään esiintyjäkaartiin lisätään vielä Elastinen, joka nähdään Solar Sound festivaalin perjantai-illassa. Fintelligensin riveistä tunnettu Elastinen julkaiseen neljännen sooloalbuminsa Joka Päivä Koko Päivä eilen 26. huhtikuuta.

Toinen uusi kiinnitys on Tuomas Kauhanen, joka edustaa suomalaisen hiphopin uudempaa aaltoa ja hänen uudesta Sinkustaan Enkeli povataan kesähittiä. Festivaalilla nähdään myöskin soolouraa tekevä Kymppilinja -yhtyeen Janne Orden. Hän tulee esittämään omaa tuotantoaan sekä Kymppilinjan kappaleita vuosien varrelta.