Gwyneth Paltrow maailman kauneimmaksi – sai heti täystyrmäyksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sanotaan, että kauneus on katsojan silmässä. Monesti ihmisten kauneusmieltymykset eroavatkin toisistaan. Nyt People-lehti on jälleen valinnut maailman kauneimman naisen. Arvostettu titteli myönnettiin luonnollisen kauniille näyttelijättärelle, Gwyneth Paltrow’lle.

Paltrow valittiin taannoin myös erääksi Hollywoodin inhotuimmista tähdistä. Kyseinen neitokainen tähdittää parhaillaan esimerkiksi Iron Man 3 -elokuvaa. Vaikka Gwyneth on ihastuttaa usein roolityössään ja punaisella matolla varsin raikkaan oloisena, eivät kaikki kuitenkaan pidä häntä kauniina.

Gwyneth Paltrow sai tittelinsä ansiosta heti suuren vastalauseiden myrskyn sosiaalisessa mediassa. Jennifer Lawrencen, Amanda Seyfriedin ja Beyoncen päihittänyt 40-vuotias näyttelijätär päätyi nettipilkan kohteeksi. Monet Twitter-palvelun käyttäjät pitivät valintaa huonona.

– Jos Gwyneth Paltrow on maailman kaunein nainen, niin olen kymmenkertainen kelkkailun olympiakultamitalisti ja Top Gun -taistelulentäjä, kirjoitti eräs henkilö blogiinsa.

– People-lehti julisti Gwyneth Paltrow’n kauneimmaksi naiseksi. Mietin, miten he päättivät tämän. Paskaa, kirjoitti toinen kommentaattori.