Maailman kuumimmat julkkisnaiset listattiin – yllättävä tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen näyttelijäkaunotar Michelle Keegan alkoi tammikuussa tapailla brittiläistä televisiojuontaja Mark Wrightia. Michelle tunnetaan parhaiten Tina McIntyre -hahmon roolistaan saippuasarjassa Coronation Street. Nyt hänet on äänestetty maailman kuumimmaksi naiseksi.

Hottiksena tunnettu Michelle Keegan peittosi brittiläisen ZOO-lehden äänestyksessä yllättäen jopa alusvaatemalli Kate Uptonin, Kelly Brookin, Leah Francisin, Alice Goodwinin ja Rihannan. Tässä Zoo-lehden Hot 101 vuoden 2013 -listan top 10:

1. Michelle Keegan

2. Kate Upton

3. Leah Francis

4. Alice Goodwin

5. Kelly Brook

6. Mila Kunis

7. Rihanna

8. Jess Kingham

9. Melissa Debling

10. Jennifer Lawrence

Aiemmin neito viihtyi The Wanted -yhtyeen Max Georgen kainalossa. Pari kihlautui, mutta suhde kariutui sittemmin miehen uskottomuuteen.