Maailman kuumimmat julkkisnaiset listattiin – yllättävä tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen näyttelijäkaunotar Michelle Keegan alkoi tammikuussa tapailla brittiläistä televisiojuontaja Mark Wrightia. Michelle tunnetaan parhaiten Tina McIntyre -hahmon roolistaan saippuasarjassa Coronation Street. Nyt hänet on äänestetty maailman kuumimmaksi naiseksi.

Hottiksena tunnettu Michelle Keegan peittosi brittiläisen ZOO-lehden äänestyksessä yllättäen jopa alusvaatemalli Kate Uptonin, Kelly Brookin, Leah Francisin, Alice Goodwinin ja Rihannan. Tässä Zoo-lehden Hot 101 vuoden 2013 -listan top 10:

1. Michelle Keegan2. Kate Upton3. Leah Francis4. Alice Goodwin5. Kelly Brook6. Mila Kunis7. Rihanna8. Jess Kingham9. Melissa Debling10. Jennifer Lawrence

Aiemmin neito viihtyi The Wanted -yhtyeen Max Georgen kainalossa. Pari kihlautui, mutta suhde kariutui sittemmin miehen uskottomuuteen.