Liam Gallagher sikaili baarissa – tarjoilija purskahti itkuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittibändi Oasis oli ennen hajoamistaan yksi 1990-luvun menestyneimmistä rock-kokoonpanoista. Yhtyeen entinen laulaja Liam Gallagher muistetaan muun muassa takavuosien päihdesekoiluistaan ja lukuisista villeistä tempauksista. Nyt mies on jälleen aiheuttanut harmaita hiuksia ryyppyreissullaan.

Rocktähti vietti villin illan Lontoon luoteisosassa sijaitsevassa gastropubissa. Mies oli nauttinut The Sunin mukaan useita Jack Danielseja kolajuoman kera, ja olipa pöytään tilattu myös Billecart-Salmon -shampanjapulloja. Hänen seurueeseensa oli kuulunut seitsemän ystävää ja koira, jolla 40-vuotias rokkari yritti illan päätteeksi ratsastaa.

Mies oli kuitenkin kadonnut ennen laskun maksamista, eivätkä baarihenkilökunta ja ystävät löytäneet häntä mistään. Gallagherin seurueen tarjoilijana toiminut nainen purskahti lasku kädessään itkuun, ja pubin omistaja lähti rokkarin perään.

Liam Gallagher perusti Beady Eye -yhtyeen Oasiksen hajottua muiden bändin jäsenten kanssa. Yhtyeen jättänyt Noel Gallagher taas julkaisi oman soololevyn. Railakkaista päihdevuosistaan jonkin verran rauhoittunut Liam Gallagher keskittyy nykyään lähinnä perhe-elämään ja keikkailuun, vaikka onnistuukin silloin tällöin kohauttamaan räväkillä lausunnoillaan. Miehellä on omien sanojensa mukaan edelleen porttikielto lähes kaikille Lontoon klubeille.