Mikä lanneliike! Pikkupoika tanssi villisti cheerleadereiden kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cheerleadereiden tehtävänä on villitä urheilijat ja yleisön seassa olevat urheilukatsojat hurjaan kannatustunnelmaan erilaisten pelien aikana. Nyt verkossa on julkaistu video, jolla pikkupoika osallistuu upeavartaloisten tanssijoiden esitykseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pikkupoika kutsutaan Tampa Bay Buccaneerien kentälle joukkueen maskotin saattelemana, ja alkujännityksestä selvinnyt poika pistää musiikin käynnistyessä jalalla koreasti. Letkeät tanssiliikkeet tuntuvat sujuvan pikkujässikältä toisinaan jopa taustatanssijoita paremmin.

Poika ja cheerleaderit tanssivat sekä pätkän Gangnam Styleä että Teach Me How to Dougie -kappaleen. Poika suorastaan riehaantuu tanssin lopuksi, ja esitys meni kaiketi kaikkien osallistujien mielestä nappiin.