Vanhempien ero varjostaa Jessica Simpsonin raskautta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatar ja realitytähti Jessica Simpsonin on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Simpson ikuistettiin hiljattain Los Angelesissa ostosreissullaan, ja tähti yritti peitellä valtavaa vauvamahaansa ison käsilaukun avulla.

Nainen on toista kertaa raskaana. Realitytähti ja hänen kihlattunsa Eric Johnsonin ovat todella innoissaan, sillä he saavat poikavauvan. Perheen onnea kuitenkin varjostaa TMZ:n julkaisema uutinen, jonka mukaan Jessican vanhemmat ovat eronneet virallisesti. Eron syynä oli Simpson-vanhempien talousasiat. Jessican ja hänen isänsä välien tiedetään olevan kireät.

Realitytähti allekirjoitti taannoin neljän miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Painonvartijat-laihdutusyrityksen kanssa. Nainen kiinnitettiin yrityksen mainoskasvoksi ja Jessica Simpson laihdutti viiden kuukauden aikana lähes 20 kiloa. Nyt tosin naisen raskaus on edennyt jo niin pitkälle, että hänen vatsansa ja rintansa näyttävät olevan suorastaan räjähtämäisillään.