Nyt saa vesimeloni kyytiä! Tosielämän Fruit Ninja iski

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vesimeloni on monen ihmisen kesäherkkua. Toiset syövät sen lusikalla kovertaen, toiset viipaleina ja jotkut valmiina paloina tai kuutioina. Isoa vesimelonia on kuitenkin vaikea leikata, ellei ole käytössä jättiveistä. Vai onko sittenkään?

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Matt Jones on nyt julkaissut YouTubessa videon, jossa näytetään esimerkkiä, kuinka vesimeloni pilkotaan pieniksi kuutioiksi 21 sekunnissa. Kokki ottaa vesimelonista ensin kuoret pois, sitten hän sivaltaa silmänräpäyksessä hedelmälihan osiksi, viipaleiksi, pinoon ja kuutioiksi.

Tuloksena syntyy tarjottimellinen vesimelonikuutioita. Eräs videon katselija onkin osuvasti nimennyt hedelmän pilkkojan kuuluisan mobiilipelin mukaan Fruit Ninjaksi. Videon loppuun voisi lisätä, älä kokeile tätä kotona, jotta kotikokkien vesimeloni ei muutu äkkiseltään verimeloniksi.