Polkupyörävaras palautti menopelin – anteeksipyynnön kera

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lähes jokaiselta on joskus elämänsä aikana varastettu polkupyörä. Polkupyörävarkaat ovat monen mielestä murhamiehistä seuraavia, ja joutavat suoraan Danten helvettiin. Varastettuja menopelejä saa harvoin takaisin, mutta poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Nyt eräs redditor on julkaissut Reddit-palvelussa kolmen kuvan sarjan, jossa hän kertoo surkuhupaisan tarinan siitä, kuinka hänen polkupyöränsä varastettiin. Tarinassa on kuitenkin onnellinen loppu. Polkupyörävaras oli nimittäin palauttanut menopelin omistajalleen – kirjeen ja ilmaisen jälkiruokakupongin kera.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Polkupyörä olí varastettu yöllä, mutta se palautettiin kolme päivää myöhemmin. Menopeliin oli kiinnitetty lappu, jossa lyhyesti sanottuna kerrottiin, että varas oli ollut pattitilanteessa ja lainannut polkupyörää vain päästäkseen kotiin. Polkupyörävaras pahoitteli aiheuttamaansa harmia ja hyvitteli tekoaan ravintolan ilmaiskupongilla, jonka hän liitti viestinsä mukaan. Kulkupelin omistaja leppyi.