Sharon Osbourne murtui Ozzyn tuoreimmasta käänteestä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Black Sabbath -keulahahmon Ozzy Osbournen päihdesekoilut ovat olleet viime aikoina otsikoissa. Rokkarin ja tämän Sharon-vaimon suhteen uumoiltiin aluksi olevan karikolla. Myöhemmin selvisi, että miestähti oli käyttänyt puolentoista vuoden ajan huumeita ja alkoholia.

Ozzy sai vaimonsa hulluksi hourailuillaan. Nyt Sharon Osbourne on itse kommentoinut tilannetta The Talk -ohjelmassa. Rokkarimamma vakuutti, ettei pariskunta aio erota. Hän sanoi kuitenkin olevansa murtunut miehensä käytöksestä. 60-vuotiaan matriarkan mukaan Ozzyn sairaus vaikuttaa koko perheen elämään ja satuttaa hänen läheisiään.

– Olen murtunut. En tiennyt, että hän käytti reseptilääkkeitä. Tiesin, että hän joi silloin tällöin, mutta en tajunnut miten paljon, kertoi Sharon Osbourne ohjelmassa.

Nainen muistutti, että Osbournen perhe on selvinnyt paljon pahemmasta, ja että tämäkin kohu laantuu ja menee ohi. Hän uhkaili potkaista jalkansa miehensä takamukseen, mikäli hän ei parantaisi tapojaan.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee.