Kissapedot leikkivät pahvilaatikoilla kuin kotikissat – tässä tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki tietävät kissojen pitävän pahvilaatikoista. Usein esimerkiksi pahvilaatikossa toimitettu kiipeilypuu saattaa aluksi unohtua kisumirriltä kokonaan, kun leikkiin kutsuu varsinaisen leikkikalun sijaan pakkauslaatikko.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Big Cat Rescue -niminen eläinpuisto on julkaissut videon, jossa näytetään miten isot kissaeläimet innostuvat pahvilaatikoista yhtä paljon kuin kesymmät pikkuserkkunsa. Videolla nähdään muun muassa tiikereiden, leijonien ja leopardien pahvilaatikkoleikkejä.

Floridan Tampassa toimiva Big Cat Rescue -eläinpuisto tarjoaa suojaa ja huolenpitoa isoille kissaeläimille, ja siellä asusteleekin yli 100 villieläintä. Yhteisö toteuttaa paljon kissapuiston tiedottamista YouTubessa julkaistujen videoiden avulla.