Rihannan dokauskuvat nettiin – alkoholi näyttää maistuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Barbadossyntyinen Rihanna on yksi tämän hetken suosituimmista poptähdistä. Hän on ollut viime aikoina tiuhaan tahtiin otsikoissa esimerkiksi rankan juhlimisen merkeissä. Nyt tähti on julkaissut Instagramissa kuvia itsestään keikistelemässä viinipullon kanssa.

Taannoin Rihannan lääkäri kehotti laulajaa lopettamaan alituisen juhlimisen, sillä sen uskotaan vaarantavan hänen uransa. Tähden tuoreet kuvat kertovan hänen kuitenkin nauttivan juomisesta edelleen, ja hän syyttääkin pulloon kajoamisestaan takahuone-elämää.

Rihanna itsekin tietää uhittelevansa kuvillaan, sillä hän on kirjoittanut yhteen julkaistuun otokseen: ”Tuntuu hyvältä olla paha”. Eräs naisen faneista kommentoi kuvaa toivoen, että hän voisi joskus vetää Rihannan kanssa ”pään täyteen” ja suunnata strippiklubille juhlimaan.