Victoria Beckham työskentelee alastomana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosikkifutari David Beckhamin vaimo, Spice Girls -tyttöbändistä julkisuuteen ponnahtanut Victoria Beckham tekee nykyään uraa muotisuunnittelijana. Nyt nainen paljastaa työskentelevänsä osittain alasti.

39-vuotias muotisuunnittelija kertoo käyttävänsä mallistonsa innoittajana omaa vartaloaan. Victoria Beckham kertoi Vogue-festivaaleilla Lontoon Royal Opera Housessa pitämässään puheessa, että vaatteiden luomistyö alkaa ensin normaalisti luomispalaverista, jonka jälkeen hän riisuu vaatteensa ja varsinainen suunnittelu voi alkaa. Muotisuunnittelijan vaatteet ovat siis hänelle mallattuja.

Victoria Beckham myönsi hiljattain tehneensä ulkonäölleen menneisyydessä asioita, joita hän on sittemmin katunut. Victoria ei nimittäin enää hankkisi samanlaista keinorusketusta kuin aikaisemmin. Lisäksi hän kertoi Vogue-festivaaleilla, että monet ajattelevat häntä ”ihan lehmäksi”, mutta hän ymmärtää ihmisten ajatukset.

– Ajattelen itse täysin samalla tavalla nähdessäni valokuvia itsestäni, Beckham kertoi Femail Firstille.

Ensi vuonna nelikymppisiään viettävä Victoria Beckham puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ”. Beckhameilla on neljä lasta; 14-vuotias Brooklyn, kymmenvuotias Romeo, kahdeksanvuotias Cruz ja reilu puolitoistavuotias Harper.