Gwyneth Paltrow’n seksivinkki miesten mieleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva Gwyneth Paltrow saa usein suitsutusta hoikasta ja treenatusta vartalostaan, jonka eteen kuuluisa perheenäiti tekee paljon töitä. Nyt näyttelijä neuvoo naisia seksiasioissa.

Gwyneth Paltrow antoi taannoin neuvoja näyttelijäkollegalleen Cameron Diazille. Hän esimerkiksi auttoi tähteä talousasioissa ja ehdotti tälle myös vuoden selibaattia. Nyt nainen on avannut sanaisen arkkunsa muillekin ystävilleen komedienne Chelsea Handlerin mukaan.

Chelsea kertoi keskusteluohjelmassaan, että naiset olivat olleet ystävineen illallisella, kun eräs seurueen jäsenistä oli valittanut hurjaa riitaa miehensä kanssa. Gwyneth oli vinkannut naiselle, että hänen tulisi unohtaa mekkala ja lepyttää miehensä odottamattomalla tavalla.

– Tee juuri päinvastoin kuin mitä olisit tekemässä. Mene takaisin kotiin ja ota mieheltäsi suihin, Gwyneth sanoi.

Vuonna 1990 näyttelijäuransa aloittanut kaunotar noudattaa tiukkoja dieettejä pitääkseen kroppansa timmissä kunnossa. Hän muun muassa syö vain yhden aterian päivässä. Näyttelijätär oli aikoinaan kihloissa Brad Pittin kanssa puolen vuoden ajan. Ennen avioliittoaan Chris Martiniin neitokainen seurusteli Ben Affleckin kanssa kolme vuotta.