Rihanna osti Chris Brownille miljoonamersun lahjaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatar Rihanna on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa musiikkiuransa ohella myös ihmissuhdesotkujensa ansiosta. Hänen ja r&b-tähti Chris Brownin suhde on ilmesesti voimissaan, sillä nyt poppiprinsessa osti miehelle syntymäpäivälahjaksi kustomoidun Mercedes-Benzin.

Rihannan ostama öky-lahja on miljoonan dollarin arvoinen Mercedes-Benz SLR Atirling Moss, jota on valmistettu koko maailmaan ainoastaan 75 kappaletta. Chris Brown täyttää ensi sunnuntaina 24 vuotta, ja hänen nimikirjaimensa on kirjailtu mersun punaisiin nahkapenkkeihin.

Rihannan myös huhutaan tahtovan miehen takaisin ja osoittaa aitoa rakkauttaan hänelle. Nainen on The Daily Mirrorin mukaan suunnitellut poikaystävänsä pään menoksi myös toista yllätystä, vaikkakin Rihannan on määrä esiintyä New Yorkissa miehen syntymäpäivän aikaan.