Rita Rusic bikineissä – näyttävät rantakuvat julki

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

52-vuotias italialainen mallikaunotar Rita Rusic bongataan harva se päivä paparazzikuviin, sillä hän on ikäisekseen harvinaisen hyvin säilynyt. Julkkisneitokainen on ikuistettu viimeksi Yhdysvalloissa Miami Beachilla.

Rakastajansa Riccardon kanssa rannalla viihtynyt vaaleahiuksinen nainen oli tällä kertaa verhonnut ikäistään nuoremman näköisen vartalonsa vaaleanpunaiseen bikiniasuun.

Italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.