Shakira paljasti miten karistaa raskauskilonsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu latinolaulajatar Shakira sai taannoin esikoisensa, jota hän on esitellyt ylpeänä esimerkiksi The Voice of -ohjelman lavasteissa. Laulajatar julkaisi poseerauskuvansa hiljattain Twitterissä.

Nyt Shakira on ilmaissut olevansa huolestunut raskauskiloistaan, ja myöntää People-lehdelle taistelevansa parhaillaan kovasti karkottaakseen ylimääräiset kilot. Nainen tahtoo entiset vatsalihaksensa takaisin, ja muutama kilo olisi vielä pudotettava ennen kuin hän on saavuttanut saman vaakalukeman kuin ennen raskaaksi tulemistaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Shakira paljasti samaisessa haastattelussa, että hän aikoo karistaa lisäkilot zumbaamalla. Zumban avulla vartalonsa hyvinvoinnista huolehtivaa Shakiraa hirvitti televisiotöihin palaaminen jo kaksi kuukautta synnyttämisen jälkeen. Nainen olisi tahtonut viettää enemmän aikaa vauvansa kanssa, vaikkakin myöntää vauva-arjen olevan rankkaa, mutta idyllistä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Shakira alkoi seurustella Argentiinan entisen presidentin pojan Antonio De La Ruan kanssa vuonna 2000. Heidän suhteensa päättyi viime vuonna 11 vuoden yhteiselon jälkeen. Shakiran mukaan eropäätös tapahtui sovussa. Nykyisen kultansa laulajatar tapasi Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kisojen juhlallisuuksissa. He saavat pian yhteisen lapsen, jonka uskotaan syntyvän lähiviikkoina.