Tom Cruise ajoi 10-vuotiaana moottoripyörää – heti onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oblivion-elokuvaa parhaillaan tähdittävä 50-vuotias Tom Cruise tunnetaan supersankareita vilisevistä toimintaelokuvistaan. Skientologiauskonnolle antautunut näyttelijä on nyt paljastanut, että hänessä on asunut motoristi jo kymmenvuotiaasta saakka.

Nykyisin Tom Cruise niittää kyseenalaista huomiota hehkuttamalla kirkkonsa sanomaa julkisesti, mutta aiemmin mies miellettiin naisten silmissä herkulliseksi toimintasankariksi, jota kelpasi katsella suureltakin valkokankaalta. Pahan jätkän mielikuvaa ei varmastikaan vähennä se, että herra on nyt kertonut hurahtaneensa moottoripyöriin jo kymmenvuotiaana.

Jay Lenon keskusteluohjelmassa vieraillessaan Cruise kertoi omistaneensa kymmenvuotiaana Yamaha-merkkisen moottoripyörän ilman, että hän oli kertonut sen olemassaolosta äidilleen. Hänen yksinhuoltajaäitinsä oli ollut viikonloput töissä, joten Tompalle avautui oiva mahdollisuus kokeilla salaa menopelinsä pärisyttelemistä.

Valitettavasti tähti joutui kuitenkin heti onnettomuuteen, täräyttäen moottoripyöränsä naapurin kahden auton väliin lennättäen pikkumiekkosen päistikkaa nurmikolle. Mies on tunnustanut tekonsa myöhemmin äidilleen, sillä hän onnistui salailemaan törmäyksen kuin ihmeen kaupalla.