Billie Faiersin 30H-muodot miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen julkkiskaunotar Billie Faiers on päässyt viime vuosien aikana kuuluisuuteen siskonsa Samin siivellä. Molemmat neitokaiset tähdittävät kotimaassaan huippusuosittua The Only Way Is Essex -televisiosarjaa.

Nyt TOWIE-kaunotar Billie on ikuistettu rintaliiveissä Nuts-lehden kanteen. Tähti kuuluu 30H-povensa kanssa julkkismaailman rintavimpiin neitokaisiin, eikä hän pelkää esitellä avujaan rohkeissa kuvissa. Faiers poseeraa vastaavissa otoksissa melko usein.

billiefaiers02052013

Billien sisko Sam Faiers kärsii ikävästä addiktiosta. Nainen kertoi äskettäin The Sun -lehdelle, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.