Britney Spearsin kaksoisolento tienannut omaisuuden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tarjoilijana aiemmin työskennellyt brittikaunotar Michaela Weeks on ansainnut tähän mennessä jo 350.000 euroa esittämällä Britney Spearsin kaksoisolentoa. Leveästä elämäntyylistä nauttiva look-a-like sekoitetaan usein aitoon artistiin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nainen veloittaa yhdestä esiintymiskerrasta 3.500 puntaa, eli noin 4.200 euroa. Popin prinsessaa esittävä Weeks osti ensimmäisen omakotitalonsa 19-vuotiaana ja toisen talon kolme vuotta myöhemmin. Hänen autotallissaan on Audi TT, Mercedes Benz SLK ja Toyota MR2.

Daily Mailin mukaan Michaela Weeks pitää itseään onnekkaana, koska on voinut jättää arkisen kahvilatyön ja ansaita omaisuutensa huippulaulajaa esittäen. Nainen on matkustanut erilaisissa edustustehtävissä ympäri maailmaa, ja aina kun hän on yrittänyt tehdä jotain muuta, kuten mallin töitä, on häntä kuitenkin sanottu laulajakuuluisuuden kopioksi.

Britney Spearsin kuuluisa vuoden 2007 hermoromahdus vaikutti Michaelan työkuvioihin merkittävästi, ja myös kaksoisolento kävi lähellä henkilökohtaista konkurssia. Vuosien saatossa hän on kuitenkin noussut takaisin pinnalle aivan kuten esikuvansa.