Justin Bieberillä yllättävä Suomi-kytkös: Voi vaikuttaa jopa työllisyyteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisfanit vapisevat vieläkin Justin Bieberin sykähdyttävän konserttikokemuksen jälkimainingeissa. Selena Gomezin kanssa yhteen palannut laulaja on nyt harkinnut sijoittavansa amerikkalaiseen Fisker Automotive -autoyritykseen pelastaakseen sen taloudellisilta vaikeuksilta.

fisker.png

Suomessa Valmet Automotivella Uudessakaupungissa koottavaa Fisker Karma -hybridiautoa ei ole valmistettu auton huonon myynnin takia viime vuoden marraskuun jälkeen. Justin Bieber on ilmaissut olevansa huolissaan autoyhtiön toiminnasta, sillä hän pelkää jäävänsä ilman uutta Fisker-autoa, joka on miehen omien sanojensa mukaan hänen unelmamenopelinsä. Mikäli Bieberin sijoitus olisi merkittävä, voisi se teoriassa vaikuttaa jopa Uudenkaupungin tehtaan työllisyyteen.

The Sun -lehdelle haastattelun antanut lähde uumoilee, että Bieber on myös erityisen huolestunut nykyisen Fisker Karma -autonsa kunnostamisesta, mikäli yritys joutuu ongelmiin. Bieberin taustajoukot ovat sijoituksesta eri mieltä, sillä he tahtovat pojan käyttävän rahansa viisaasti. Kanadalainen poppari on kuitenkin vakuuttunut rakkaan automerkkinsä pelastamisesta ja on pyytänyt, että hänen avustajansa pitävät tehtaan tilannetta silmällä ja hänet ajantasalla.