Lil Wayne puhui ohi suunsa televisiohaastattelussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu räppäri Lil Wayne joutui juuri sairaalahoitoon saatuaan sairaskohtauksen, jota epäiltiin jälleen huumeiden yliannostukseksi. Räppärillä riittää kuitenkin rakkaita ihmisiä ympärillään, sillä mies lipsautti televisio-ohjelman trailerissa mahdollisesti menneensä kihloihin – tai peräti naimisiin.

Mies kävi Jersey Shoresta tutun Vinny Guadagninon isännöimässä The Show With Vinny -televisio-ohjelmassa vieraana. Femail Firstin mukaan Vinny kysyi räppäriltä, onko hän ennen syönyt italialaista ruokaa ja Lil Wayne oli vastannut: ”Kihlattuni on italialainen”.

Lil Wayne ja hänen italialainen tyttöystävänsä Dhea Sodano ovat seurustelleet muutaman vuoden ajan. Heidän mahdollisesta avoliitostaan ja jopa avioliitosta on supistu jo viime vuonna, kun pariskunta ikuistettiin Lakers-pelissä ja Dhean nimettömässä komeili säihkyvä timanttisormus.

Yhdysvaltalainen räppäri Lil Wayne on viettänyt runsaasti aikaa otsikoissa musiikin lisäksi myös lukuisten ase- ja huumekohujen vuoksi. Taannoin tähti kertoi suunnittelevansa musiikkibisneksen jättämistä. Yhdeksänvuotiaana musiikkiuransa aloittaneen Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.