Meneekö lemmikkitouhu jo liian pitkälle? Tässä tulos oravan kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme taannoin, kuinka Indonesiasta on lähtenyt liikkeelle uusi buumi, jossa lemmikkeinä pidetään vekkuleita ja suloisia sokerioravia. Nyt TLC-televisiokanavan My Crazy Obsession -televisiosarja esittelee lemmikkioravaansa päivittäin palvovan Kellyn.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kelly viettää kaiken vapaa-aikansa pukemalla oravansa hassuihin vaatteisiin ja lavastamalla tämän erilaisiin tilanteisiin valokuvausta varten. Nainen kertoo elävänsä oravan ehdoilla ja hänen aikataulunsa on täysin oravan armoilla. He heräävät aamulla aikaisin kuvaamaan ja koko asunto onkin muutettu suureksi oravan kuvausstudioksi.

Myös Kellyn mies on intoutunut pusuttelemaan ja hellimään pientä perheen silmäterää. Pariskunnalla ei ole lapsia. Nainen on ostanut oravalleen yli 4.000 eri asukokonaisuutta.