Clint Eastwoodin vaimo hoitoon – syynä masennus ja ahdistus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankuulu näyttelijä-ohjaaja Clint Eastwood on uransa aikana tähdittänyt lukuisia menestyselokuvia. Näyttelijänuransa lisäksi hän on viime vuosikymmeninä niittänyt mainetta myös elokuvaohjaajana. Eastwoodin viimeisin ohjaustyö, J. Edgar, sai ensi-iltansa vuonna 2011.

Nyt Clint Eastwoodin perhe on otsikoissa hieman synkemmissä merkeissä. 82-vuotiaan näyttelijän vaimo, omaa realitysarjaansakin tähdittävä Dina on TMZ-verkkosivuston mukaan kirjautunut hoitoon masennuksen ja ahdistuksen vuoksi. Tapaukseen ei kerrota liittyvän päihdeongelmia. Clint ja Dina Eastwood ovat olleet naimisissa vuodesta 1996 lähtien, ja heillä on yhteinen tytär, Morgan.

Clint Eastwood on näytellyt uransa aikana lähes 80 elokuvassa. Miehen ura alkoi 1950-luvulla b-luokan elokuvien sivurooleissa. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muassa Kourallinen dollareita, Vain muutaman dollarin tähden, Likainen Harry ja Million Dollar Baby. Mies on ohjannut muun muassa elokuvat Hereafter, Gran Torino ja Hiljaiset sillat.