DJBB-tähti Staralle: ”Suomessa on tarpeeksi synkkiä bändejä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisyhtye Don Johnson Big Band nousi suuren yleisön tietoisuuteen viimeistään vuonna 2003 julkaistuaan jättihitin One MC, One Delay. Sen jälkeen yhtyettä on viety vauhdilla ympäri Suomen keikkapaikkoja ja festivaaleja. Stara tapasi bändin keulahahmo Tommy Lindgrenin Rukalla.

Lindgreniltä kysytään usein, mistä hän saa loputtomalta vaikuttavan energian keikoilleen. Laulaja tunnetaan vilkkaasta tyylistään juosta, tanssia ja pomppia lavaa ympäri – puhumattakaan moottorisuuna sanoja toistavista vokaaliosuuksista.

– Se virta tulee täysin kontaktista yleisöön ja itse livetilanteesta. Se on tietty hienoa, kun näkee, että yleisöllä on kivaa ja tietenkin sitä haluaa lietsoa, Tommy Lindgren kertoi Staralle.

– Tässä maassa on ihan tarpeeksi bändejä, jotka ovat aika synkkiä tai synkistelevät ehkä jollain lailla tuotannossaan. Se on ihan ok, kaikenlaista musaa tarvitaan, mutta räiskyvämpää ja positiivisempaa meininkiä kaivataan aivan yhtä lailla, koska se on ollut vähän harvinaisempaa.

– Meillä se juttu on ollut alusta lähtien. Tajuttiin, et kaikilla on kaikkein hauskinta, kun meininki on up-tempoista ja vauhdikasta, ja jengi voi jorailla ja nauttia. Siihen me ollaan sitten panostettu, että laitetaan nupit kaakkoon ja pidetään hauskaa.