Räppäri Fat Joe esiintyy Summer Up -festivaaleilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lahden Mukkulan rannassa 5. – 6. heinäkuuta järjestettävä järjestyksessään 11. Summer Up festivaali lisää esiintyjäkaartiinsa yhdysvaltalaisen Fat Joen sekä suomalaiset Tuomas Kauhasen ja Janne Ordenin.

Yhdeksänkymmentä luvun alussa uransa aloittanut ja Terror Squad ryhmän perustanut Fat Joe tuli suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2001 julkaistuaan What’s Luv? kappaleen yhdessä Ashantin kanssa. Kappale nousi vuonna 2002 Yhdysvaltain ja Euroopan soitetuimpien kappaleiden joukkoon. Vuonna 2004 julkaistuun Lean back hittiin tehty tanssityyli valloitti tanssilattiat kautta maailman.

Tuomas Kauhanen kuuluu suurimmassa nosteessa oleviin suomalaisiin urbaanin musiikin artisteihin. Hänen Enkeli kappaleensa on kahden viikon jälkeen julkaisustaan ehtinyt kerätä Youtubessa jo yli puoli miljoonaa katselukertaa. Kymppilinjasta tunnetuksi tullut Janne Orden on toiminut parin vuoden ajan myös sooloartistina ja saavuttanut varsinkin naispuolisten kuuntelijoiden vankkumattoman suosion.