Jessica Biel meni naimisiin parhaan ystävänsä kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Justin Timberlake piti usean vuoden taukoa musiikkiurallaan, mutta teki tammikuussa menestyksekkään paluun Suit & Tie -singlen myötä. Nyt laulaja ylistää vaimonsa Jessica Bielin olevan myös hänen parhaista parhain ystävä.

Timberlaken tuorein The 20/20 Experience -albumi julkaistiin 15. maaliskuuta, ja se on ollut odottamattoman suuri menestys. Useita meriittejä urallaan saavuttanut tähti pitää elämänsä suurimpana saavutuksena kuitenkin vaimonsa, eli Jessica Bielin vihille viemistä. Mies kertoo avioliiton yksinkertaisesti sopivan hänelle, ja se on ollut hänen elämänsä onnistunein päätös.

Sen lisäksi, että Jessica Biel on Timberlaken vaimo, kertoi laulaja hiljattain The Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa tämän olevan myös miehen paras ystävä. Jessica Biel hehkutti niin ikään avio-onneaan, jossa parasta hänen mukaansa on Justin Timberlaken kutsuminen aviomieheksi.

The 20/20 Experience on Justin Timberlaken kolmas soololevy. Kunnianhimoisella albumilla kuullaan vaikutteita r&b-musiikista, soulista, popista ja elektronisesta musiikista. Tähti paljasti verkkosivullaan, että levy on vasta ensimmäinen puolikas isommasta kokonaisuudesta, jonka toinen osa ilmestyy marraskuussa. Tähti kertoi saaneensa musiikillisen inspiraation viime kesänä, jolloin hän aloitti uuden materiaalin äänittämisen.