Robert Pattinson ja Kristen Stewart asuvat anoppilassa – olematon seksielämä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Twilight-vampyyripari Robert Pattinson ja Kristen Stewart viettävät jälleen yhteisiä hetkiä, vaikka pariskunnan suhde on ollut pettämisskandaalista lähtien vuoristorataa. Pariskunta majailee tällä hetkellä Stewartin äidin kotona Los Angelesin hulppean kauniissa Malibussa.

The Sun -lehti uutisoi hiljattain Robert Pattinsonin asuvan Stewartin äidin kotona Los Angelesissa. Nyt Robert on ilmaissut lievän ärtymyksensä asunjärjestelyihin liittyen, sillä OK!-lehdelle asiasta kertonut lähde paljastaa Robertin kyllästyneen tyttöystävänsä äitiin. Lähde vinkkasi, että vampyyrirakastavaisten rakkauselämä on kuihtunut anopin nurkissa lähes olemattomiin.

Robert Pattinson vihaa myös sitä, kun Stewartin naiset asettuvat yhteisrintamalla häntä vastaan. He muun muassa naputtavat miehen siivoustaidoista, ja anoppi utelee ahkerasti tyttärensä ja hänen poikaystävänsä suhteesta. Robert lepuuttaa ajatuksiaan talon takapihalta alkavassa Tyynessä valtameressä meloen.