David Hasselhoff palasi rannalle – paparazzi ikuisti hämmentävät puuhat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

David Hasselhoffin ura on Amerikan Talent-ohjelman tuomaroinnin jälkeen jatkunut sarjalla huumoripitoisia mainoksia. Nyt mies veti löysät valkoiset vaatteet yllensä ja riensi rannalle heilumaan.

Viime aikoina Hasselhoff on nähty Cumberland Farms -kauppaketjun mainoksessa, jossa julkkistähti mainostaa jääkahvia. Baywatch-tähti on kuvannut yritykselle lisää mainosmateriaalia, ja hänet ikuistettiin tällä kertaa vitivalkoisiin vaatteisiin pukeutuneena ja hullunkurisissa asennoissa rantakalliolla.

Taannoin miehen mainoksesta kuvattiin koominen video, ja luonnollisesti näyttelijän kasvot nähtiin kyseisiin kauppoihin sijoitetuissa mainoskylteissä. Rannalta kuvatut otokset asettavat Davidin ilmeisesti samankaltaiseen rooliin myös tulevissa Cumberland Farmsin mainoksissa, sillä mies kieltämättä näyttää kuin parantolasta karanneelta.

David Hasselhoff tunnetaan Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjojen ikonisena näyttelijänä. Miehen musiikillisestä tuotannosta on riipaistu kasaan monia legendaarisia musiikkivideoita, joihin lukeutuvat Hooked on a Feeling, Secret Agent Man ja Don’t Hassel the Hoff.