Instagram lähestyy Facebookia – uusi ominaisuus mukaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Facebookin nykyisin omistama ja yli 100 miljoonan aktiivisen käyttäjän Instagram-kuvanjako- ja mobiiliyhteisöpalvelu on ottanut jälleen askeleen lähemmäksi omistajaansa Facebookia tuoreimman päivityksen myötä.

Instagramiin on nyt tuotu Facebookista tutuksi käynyt toiminto, joka mahdollistaa toisten kuvassa esiintyvän Instagram-käyttäjien merkitsemisen, eli taggauksen. Kuviin voidaan merkitä vapaasti niin ihmisten kuin myös muiden Instagramissa läsnä olevien käyttäjätilejä. Kun käyttäjä merkitään kuvaan, saa hän tästä aina ilmoituksen.

Kuviin merkityillä käyttäjillä on mahdollisuus halutessaan aina valita, haluavatko he näkyvän omissa profiileissaan. Merkittyjen kuvien osio tulee ensi kertaa näkyville 16. toukokuuta alkaen. Androidin osalta tuoreen 3.5 version kerrotaan parantavan kuvien laatua Ice Cream Sandwichillä ja uudemmilla Android-versioilla varustetuissa laitteissa. Lisäksi kameraan on Androidilla tuotu ruudukkomahdollisuus kuvaamista avittamaan.

Yhteistyössä Mobiili.fi.