Ozzy Osbournen raittiuslupauksen syy selvisi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Black Sabbath -keulahahmo Ozzy Osbourne on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa päihdesekoilunsa vuoksi. Rokkarin ja tämän Sharon-vaimon suhteen uumoiltiin olevan karikolla. Myöhemmin selvisi, että Ozzy oli käyttänyt puolentoista vuoden ajan runsaasti huumeita ja alkoholia.

Ozzy Osbournen kerrotaan nyt pyrkivän päihteistä eroon vaimonsa ja yhtyeensä vuoksi, mutta siihen vaikuttanee kolmaskin erittäin tärkeä tekijä, Radar Onlinen mukaan Kelly Osbourne on nimittäin painostanut isäänsä jättämään paheet ennen häitään.

Kellyn kerrotaan tehneen isälleen selväksi, että tämän tarvitsee olla paikalla saattamassa tyttärensä alttarille. Verkkosivuston mukaan Ozzy lupasi hoitaa asiansa kuntoon hääpäivään mennessä. 28-vuotias Kelly Osbourne meni joulukuussa kihloihin Matthew Mosshartin kanssa, mutta pariskunnan häiden ajankohta ei ole vielä tiedossa.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee.