Järkyttävä muodonmuutos – japanilaistytöstä leikattiin elävä nukke

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauniskasvoinen japanilainen Vanilla-niminen nainen on kuin nukke. Hänellä on suuret siniset silmät, punertavat ja yli kyynärpään ulottuvat hiukset, pieni ja terävä nenä sekä täyteläiset huulet, jotka koristavat kirkkaan punaisena neitokaisen muuten niin vaaleaa ihoa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Vanillan kuvia katsoessa on vaikea uskoa, että vielä muutama vuosi sitten hän oli tavallinen japanilainen, perinteiset aasialaiset ulkonäköpiirteet omaava mustahiuksinen tyttö. Nykyään 23-vuotias Vanilla työskentelee mallina, ja hän kutsuu itseään osuvasti ”ranskalaiseksi nukeksi”, kertoi aiheesta uutisoinut Missosology.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Japanissa syntynyt Vanilla on käyttänyt liki 78.000 euroa kauneusleikkauksiin, joita hänelle on tehty yli 30 kappaletta. Vanillan muutos on valtaisa, eikä nukkemaisessa tytössä ole jäljellä tippaakaan aasialaisia piirteitä, vaan hän muistuttaa kieltämättä enemmän länsimaalaista muovilelua. Seuraavaksi nainen suunnittelee ottavansa kirurgin veitsen alla pidennysleikkauksen ja suuremmat rintaimplantit.