Ohhoh, makeinen oli tappaa rocktähden: ”En olisi ikinä uskonut!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittibändi Oasis-yhtyeen entinen laulaja Liam Gallagher muistetaan muun muassa takavuosien päihdesekoiluistaan ja lukuisista villeistä tempauksista. Mies on nauttinut varmaankin kaikkia mahdollisia nautintoaineita mitä maa päällään kantaa, mutta vain yksi oli vähällä viedä hänen henkensä.

Liam kertoi kohtalokkaasta sinisestä M&M-karamellista lontoolaisen The Red Horse ravintolan avajaisissa. Mies oli köllötellyt hotellihuoneessaan tylsistyneenä ja nälkäisenä. Hän oli löytänyt minibaarista M&M-karkkipussin ja pistänyt sinisen karkin suuhunsa. Miehen suu ja kurkku oli alkanut turvota ja hän joutui pikaisesti hakeutumaan tohtorille, Femail First raportoi.

Miehellä todettiin vakava pähkinäallergia, ja tätä nykyä rokkari kantaa mukanaan ruiskua, josta saa hätätapauksessa avun pähkinäallergian aiheuttamiin oireisiin. Mies on joutunut turvautumaan injektioon kerran karkkiepisodin jälkeen.

– Olen vuosien aikana tehnyt ja kokeillut vaikka mitä, mutta en olisi ikinä uskonut, että v**un sininen M&M-karkki olisi se asia, joka pystyisi minut tappamaan, rokkari päivitteli.

Oasis oli ennen hajoamistaan yksi 1990-luvun menestyneimmistä rock-kokoonpanoista. Railakkaista päihdevuosistaan jonkin verran rauhoittunut Liam Gallagherilla on omien sanojensa mukaan edelleen porttikielto lähes kaikille Lontoon klubeille.