Masturbointi ja kakkakepposet metrossa rangaistavaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bay Area Rapid Transit, eli tuttavallisemmin BART, on San Franciscon alueella laajalti käytetty matkustusmuoto. BART-junat muistuttavat metroa, mutta ovat pehmeiden penkkiensä kanssa lähempänä junaa, ja paikalliset matkustavatkin niillä ahkerasti.

BART-junien työntekijät voivat jatkossa virallisesti antaa porttikiellon junaan jätöksensä tekeville matkustajille. Säädös meni läpi paikallisten virkamiesten keskuudessa ja muutos tarkoittaa sitä, että henkilö, joka ulostaa tai virtsaa junaan tai laitureille, voi selvitä ensimmäisitä kerroista pelkällä huomautuksella. Myöhemmin samasta teosta joutuu kuitenkin kohtaamaan 90 päivän BART-porttikiellon.

Junassa tapahtuvasta puukotuksesta, ryöstämisestä ja masturboimisesta joutuu sen sijaan saman tien käyttökieltoon, ja porttikielto voi kestää 90 päivästä vuoteen rikoksen vakavuudesta riippuen. Gawkerin mukaan toistuva kakkakeppostelijoiden rankaiseminen auttaa saavuttamaan alueelle puhtaammat ja miellyttävämmät olosuhteet.