Paparazzi kuvasi Cara Delevingnen kokaiinipussukan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen mallikaunotar Cara Delevingne tunnetaan omintakeisesta tyylistään ja joskus jopa renttumaisesta lookistaan. Kuvauksissa Cara osaa olla silmiähivelevä kaunotar, siksi hän onkin nopeasti noussut yhdeksi maailman halutuimmista supermalleista.

Cara Delevingne oli palaamassa Lontoon kotiinsa Burberryn toimistolta, kun hän joutui kaivelemaan kotiovellaan tovin käsilaukkunsa sisältöä, sillä mallitypy ei ilmeisesti löytänyt kotiavaimiaan.

Kassien kaiveluiden lomassa häneltä putosi maahan pieni läpinäkyvä pussi, jonka sisällä oli valkoista ja jauhemaista ainetta. Samankaltaisia pusseja käytetään muun muassa joidenkin huumeiden säilyttämiseen ja myymiseen, joten hupsista Cara, mitähän pääsikään tipahtamaan kassistasi?

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.