Justin Bieber kaahaili Dubain teillä – kameratolpat välkkyivät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Läntisen pallonpuoliskon suurin teini-idoli laulaja Justin Bieber keikkailee parhaillaan öljysheikkien Dubaissa. Tähti tekee Dubain kiertueellaan seitsemän stadionkonserttia ja laulaja viettää keikkojensa ohella hulppeaa luksuselämää.

Justin Bieber yöpyy Dubaissa yli 14.000 euroa yöltä maksavassa hotellissa ja ajelee keikkiapaikoilleen Lamborghinilla. Nyt on vaarassa, että kanadalainen teinityttöjen päiväuni joutuu paikallisen poliisin kuulusteluihin, sillä Bieber ajoi superautollaan ylinopeutta peräti kuuteen liikennekameraan, ja jokainen niistä välähti liiallisen nopeuden merkiksi.

Silminnäkijä kertoo Bieberin ajelleen pitkin Dubain katuja näyttävän valkoisella Lamborghinillaan, eikä kenellekään jäänyt epäselväksi kuka ratin takana kaahaili. Justin Bieber ei välttynyt ongelmilta edes Dubain reissunsa aikana omalla esiintymislavalla, jossa hänen kimppuunsa hyökkäsi yli-innokas fani.