Paris Hilton ylistää suomalaisrakastaan näyttävästi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on viime aikoina keskittynyt lähinnä kuhertelemaan suomalaistaustaisen poikaystävänsä River Viiperin kanssa. Nainen ylistää 21-vuotiasta poikaystäväänsä maasta taivaaseen ja paljasti hiljattain suunnittelevansa jopa häitä.

Life & Style -lehdelle rakkauselämänsä verhoja avannut Paris Hilton paljasti, että klubeilla käydessään he keskittyvät Riverin kanssa kahdenkeskisiin kutuhommiin baarin nurkassa. Parisin mielestä se on romanttista, sillä he unohtavat kaiken muun ja keskittyvät ainoastaan toisiinsa.

32-vuotias seurapiirikaunotar kertoo, että hänellä ja poikaystävällä on myös samanlainen musiikkimaku, ja heillä on ”hauskaa minne ikinä menevätkään”. Stara veikkasi jo vajaa kuukausi sitten, että pariskunta suunnittelee sormusten vaihtoa ainakin naisen Twitter-kuvien perusteella. Nyt Paris on julkisesti myöntänyt, että he suunnittelevat vakavasti yhteistä tulevaisuutta.

– Se on varmasti jokaisen naisen unelma. Uskon, että elämän tarkoituksena on jonakin päivänä saada lapsia ja perhe. Olen todella rakastunut. Tunnen olevani onnekas Riverin tavatessani. Hän on kiltein ja uskollisin mies, jonka olen koko elämäni aikana tavannut, ja hän kohtelee minua kuin prinsessaa, Paris Hilton totesi.

River Viiperi ja Paris Hilton tapasivat viime syyskuussa New Yorkin Fashion Week -tapahtumassa. Paris hehkuttaa Riverin olevan maailman kaunein mies. Miehen äiti on suomalainen Riitta Viiperi, joka tunnetaan mallina.