Valtavat kivespussit ihmetyttävät – Mr. Balls halailee lapsia ja aikuisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain kuinka vesippiippukaupan maskotti ei sopinut kanadalaisen kaupungin terveisiin elämäntapoihin kannustavaan imagoon, ja maskotti pyrittiin kieltämään. Brasiliassa asiat ovat toisin, ja siellä kansa on nyt rakastunut kivespusseja esittävään maskottihahmoon.

Kivespussimaskotin nimi on Mr. Balls ja se kiertää ympäri Brasiliaa kertomassa syövän eteen vapaaehtoistyötä tekevän AAPEC-järjestön toiminnasta. Mr. Balls luotiin erityisesti kivessyövästä tiedottamista varten ja maskotti on maassa suuressa suosiossa. Kaikki tahtovat Mr. Ballsin kanssa yhteiskuvaan.

Maskotit ovat suosittuja etenkin urheiluseurojen ja suurten brändien toiminnassa. Hahmosta uutisoineen Rocket News 24 -sivuston mukaan kivespussimaskotti Mr. Balls tekee kuitenkin halailemisen lisäksi hyvin tärkeää ja terveyttä edistävää valistustyötä.