Festariviinojen salakuljetus helpottuu: iTaskumatti on kesän hitti?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Povitaskuun sujautettu taskumatti on käytännöllinen tapa kuljettaa alkoholia paikkoihin, mihin omia juomia ei saisi viedä. Valitettavasti useilla ovimiehillä on tapana löytää tavanomaisimmat piilopullot varsin helposti.

Nyt Dan Novaes ja Ethan Hou -nimiset suunnittelijat ovat kuitenkin tuoneet markkinoille ovelasti naamioidun apuvälineen alkoholin salakuljettamiseen: iFlask – iTaskumatin. Taskumatti muistuttaa nimensä mukaisesti aivan Applen suosittua iPhone-puhelinta, mutta sen voi täyttää mieleisellään juomalla.

iflask09052013

iFlask-taskumatin hinta on 24,95 dollaria, eli noin 20 euroa. Haluamaansa juomaa taskumattiin saa mahtumaan noin 1,5 desilitran verran. Novaes ja Hou kertovat keksineensä ovelasti naamioidun piilopullon kyllästyttyään julkijuopottelusta saamiinsa sakkoihin ja kalliisiin juomien hintoihin erilaisissa tapahtumissa.

iFlaskia mainostetaan käytettäväksi esimerkiksi urheilukilpailuissa, keikkapaikoilla, ja kouluissa – kaikissa tilanteissa, joissa pullo kannattaa pitää piilossa. Älypuhelimeksi naamioitu taskumatti lienee myös sopiva kapistus niille, jotka haluavat esittää omistavansa iPhonen, mutta joilla ei ole varaa siihen.