Glamour-lehti yllätti: Tässä on maailman parhaiten pukeutuva nainen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkikset pyrkivät usein kohahduttamaan asuvalinnoillaan punaisella matolla. Kuumimpien vaatesuunnittelijoiden asuja käyttävät tähdet onnistuvatkin monesti olemaan näyttäviä edustustilanteissa.

Nyt maailman parhaiten pukeutuva nainen on valittu, ja kyseisen Glamour-lehden tittelin on ansainnut toistamiseen asuvalinnoillaan Twilight-vampyyrikaunotar Kristen Stewart. Lähimenneisyydessä pettämiskohussa ryvettynyt neitokainen ottaakin varmasti kunniakkaan sijoituksen vastaan hymysuin.

Toiseksi listauksessa pääsi Harry Potter -elokuvista tuttu Emma Watson, ja kolmanneksi raskausonnea hehkuva Cambridgen herttuatar, Kate Middleton. Nuoret neitokaiset osaavat myös tyylikkään pukeutumisen, ja listalla komeilivat myös esimerkiksi Spider Man -tähti Emma Stone ja kantripoppari Taylor Swift.