Musiikkimaailma sai uuden superpariskunnan – lempi leiskuu netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popkaunotar Rita Orasta on tullut muutamien vuosien aikana eräs musiikkimaailman kuumimmista nousevista nimistä. Tähti on liitetty romanttisesti moniin miehiin, mutta nyt neitokaisen käsipuolessa kulkee tanssimusiikin ihmemies Calvin Harris.

22-vuotias laulajakaunotar on lyönyt hynttyyt yhteen 29-vuotiaan skottilaisen DJ, laulaja ja lauluntekijä Calvin Harrisin kanssa. Pariskunnan lemmenliekki syttyi New York Postin ja The Sun-lehden mukaan hiljattain Las Vegasissa, kun he olivat pusutelleet DJ-kopissa kesken Harrisin soittokeikan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Heidät on myöhemmin nähty romanttisessa mielessä myös Hollywoodin Chateau Marmont -hotellissa matalan profiilin treffeillä. Lisäksi Calvin otti Ritasta Instagramiin kuvan, jonka kuvatekstiksi mies kirjoitti: ”Taas sinä!”.

Rita Ora signeerattiin Jay-Z:n Roc Nation -levymerkille noin viisi vuotta sitten, kun neito oli vasta 18-vuotias. Hänen on kerrottu viettäneen paljon aikaa räppärin Beyonce-vaimon kanssa. Skottilainen DJ, laulaja, tuottaja ja lauluntekijä Calvin Harris on viime vuosina tehtaillut hittejä Rihannalle, LMFAO:lle, Scissor Sistersille ja Cheryl Colelle. Mies kuvasi vastikään kuuman musiikkivideon laulaja Ellie Gouldingin I Need Your Love -kappaleeseen.