Amy Winehouse kääntyisi haudassaan – tältä kuulostaa Beyoncen versio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beyonce levytti hiljattain Outkast-yhtyeen Andre 3000:n kanssa uuden version edesmenneen Amy Winehousen synkähköstä Back To Black -hittikappaleesta. Cover-versio kuullaan tulevassa The Great Gatsby -elokuvassa. Fanit ovat nyt tyrmänneet verkkoon ladatun biisinäytteen.

The New Musical Express -julkaisun mukaan Mark Ronson on jakanut EastVillageRadioShow -ohjelmassaan soittamansa kappaleen version nyt myös Soundcloudissa. Virallinen versio julkaistaan lähipäivinä. Yksi kappaleen kuuntelijoista kirjoittaa, että Amy Winehouse kääntyisi varmaan haudassaan, mikäli kuulisi uuden version. Toinen päivittelee: ”Turmelee klassikon!”.

Amy Winehousen isä Mitch astui myös hiljattain julkisuuteen sanomalla, ettei häneltä kysytty lupaa kappaleen levyttämiseen. Hän on kuitenkin myöhemmin antanut suostumuksensa kappaleen käytölle – huomattavaa rahasummaa vastaan.