37 prosenttia naisista salaa tämän asian mieheltään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ei ole lainkaan vanha naisten kikka piilottaa vaatteiden kuitteja ja hintalappuja mieheltään. Naiset saattavat joskus kaivaa vaatekaapista uuden puseron ylleen, ja kun mies kummastelee vieraan näköistä vaatetta, vastaa vaimo paidan olevan vain joku vanha rätti.

Tuoreen tutkimuksen mukaan 37 prosenttia leideistä salaa uudet ostokset kotona. Tutkimustulos perustuu 1.363 haastatellun ja parisuhteessa olevan aikuisen kertomaan vastaukseen. Naiset valehtelevat ostostensa loppusumman keskimäärin 68,5 euroa pienemmäksi, Daily Mail raportoi.

Naiset kaunistelevat ostostensa summia lähinnä siksi, että he eivät kehtaa myöntää tuhlanneensa niin paljoa rahaa pariskunnan yhteisestä taloudesta sellaiseen, mikä ei kuitenkaan ole elämiselle välttämätöntä. Tutkimuksessa selvisi myös, että miehet valehtelevat ostoksistaan vähemmän, tosin heidän ostoksensa ovat usein kalliimpia ja tekniikkaan liittyviä. Miehet saattavat kaunistella loppulaskujensa summia reilusti yli satasella.