Näin rajusti Harlem Shake voi mennä pieleen

Digi Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Harlem Shake on viime aikoina kasvanut maailmanlaajuiseksi netti-ilmiöksi. YouTube-videopalvelu onkin sittemmin täyttynyt tuhansista erilaisista Harlem Shake -tanssivideoista. Nyt verkossa ihmetyttää video, jossa nähdään kuinka pieleen Harlem Shake voikaan mennä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube-videolla nähdään, kuinka kaverukset kuvaavat omaa Harlem Shake -videotaan. Autotallissa kuvattu video alkaa perinteiseen tapaan yhdellä heiluvalla miehellä. Pyroefektiä videoonsa kaivanneet kaksi miestä ja nainen saivat kuitenkin loppujen lopuksi enemmän näyttävyyttä kuin he ehkä toivoivat.

Tilanne lähteekin nopeasti kuvaajien käsistä. Voi olla, etteivät kuvaajat leiki bensalla ja tulella ihan vähään aikaan. Harvinaisen epäonnistunutta Harlem Shakea on parin päivän sisään katsottu YouTubessa jo lähes 110.000 kertaa.