Kardashianille syyte pahoinpitelystä – raivostui valokuvaajalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien klaaniin kuuluva Robert Kardashian erosi taannoin popkaunotar Rita Orasta ja soimasi entistä tyttöystäväänsä kovin sanoin julkisesti. 26-vuotias miesmalli lihoi runsaasti eron jälkeen, ja on sittemmin yrittänyt pudottaa lisäkilojaan superdieetillä.

Nyt Rob Kardashianilla on uusia murheita, sillä hän on saanut syytteen pahoinpitelystä. Taustalla on viime maaliskussa tapahtunut välikohtaus, jossa tähti hyökkäsi naispuolisen valokuvaajan kimppuun ja varasti hänen kameransa. Syynä tähden raivonpuuskalle olivat valokuvaajan miehestä ottamat valokuvat. Rob itse väitti kuvaajan tunkeutuneen yksityisalueelle.

Amerikkalainen televisiopersoona ja malli Robert Arthur ”Rob” Kardashian syntyi Kalifornian Los Angelesissa. Hän on edesmenneen asianajajan Robert Kardashianin ja julkkistähti Kris Jennerin ainoa poika. Hänellä on kymmenen sisarusta, joista tunnetuimmat ovat isosiskot Kim, Kourtney ja Khloe. Komistus valmistui vuonna 2009 Kalifornian Marshallin bisneskoulusta.