Vanessa Hudgensin vilautus oli lähellä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Entinen High School Musical -teinitähti Vanessa Hudgens on vaihtanut sittemmin tyyliään seksikkämmäksi. Neito muun muassa esiintyi rohkeana Spring Breakers -elokuvassa, minkä lisäksi hän julkaisi villin $$$ex-kappaleen.

Nyt 24-vuotias Vanessa on joutunut noloon tilanteeseen, kun hänen poikaystävänsä Austin Butler astui neidon housujen päälle kuvaajien edessä. Harmittavassa tilanteessa neidon housut laskeutuivat niin alas, että ne uhkasivat paljastaa hänen alusvaatteensa. Hudgens kääntyi nopeasti pois kamerojen salamavaloista ja nosti housujaan ylös komistuksen avustuksella.

Vanessa Hudgens tunnetaan myös Disney-komistus Zac Efronin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen High School Musical -elokuvan koe-esiintymisissä. He seurustelivat viiden vuoden ajan, ja lopulta nuorten tähtien ero tuli faneille yllätyksenä. Nykyään kaunotar seurustelee nuoren näyttelijäkomistuksen Austin Butlerin kanssa.