Järeät turvatoimet One Directionille: Eliittisotilaat turvana!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen pop-kokoonpano One Direction on yksi tämän hetken suosituimmista poikabändeistä. Simon Cowellin levy-yhtiölle levyttävä yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 12 miljoona singleä, levyä ja DVD:tä.

Poikabändi aloitaa pian Yhdysvaltain kiertueen, joka saa alkunsa Floridasta 13. kesäkuuta. Kiertueen turvatoimet ovat huippuluokkaa, sillä One Directionia suojelemassa ovat maan presidentti Barack Obamaa suojelleet henkivartijat ja joukko Irakin sodassa palvelleita eliittisotilaita.

The Sun -lehden mukaan kiertueen mittavien turvatoimien syynä on Liam Paynen taannoinen ero hänen tanssija-tyttöystävästään Danielle Peazerista. Kiertueen järjestäjät pelkäävät tämän tekevän erityisesti Liamista kohteen hurmaantuneille teineille. One Directionin fanisivujen kerrotaan paljastaneen jo yksityiskohtia hotelleista, joissa yhtye yöpyy kiertueen aikana.

One Direction -komistusten itsensä taannoin tekemät piirrokset myytiin Ebay-verkkokaupassa. Psykologi Jo Hemmingsin arvion mukaan Niall Horan vaikutti piirtämänsä omakuvan perusteella epävarmalta ja varautuneelta nuorukaiselta. Popparin piirtämästä piirroksesta puuttuivat suu, korvat ja hiukset. Hän ei myöskään signeerannut kuvaansa, joten Horan ei psykologin mukaan ole varma asemastaan yhtyeessä.