Jennifer Anistonin ikoninen kampaus kehitettiin huumepilvessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Frendit-hittisarjan tähti Jennifer Aniston seurustelee nykyisin näyttelijäkomistus Justin Therouxin kanssa, ja pariskunta suunnittelee parhaillaan häitään. Nainen tuli aikoinaan kuuluisaksi myös hiustyylistään, joka oli yksi aikansa halutuimpia.

44-vuotias näyttelijätär loi aikoinaan hiustyylillään oman valtaisan trendin, joka oli aikoinaan maailman halutuin hiustyyli. Nyt Anistonin stylisti Chris McMillan on paljastanut, että tyyli ei ollut alun perin kovinkaan suunniteltu juttu. Mies oli omien sanojensa mukaan kampaustyylin leikkaamisen aikaan totaalisen pilvessä huumeista.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Gawker-julkaisun mukaan 14 vuotta selväpäisenä ollut kampaaja uskalsi viimein tunnustaa syntinsä julkisesti WWD-muotilehdelle. Mies on aikojen saatossa stailannut myös Cameron Diazin, Sandra Bullockin ja Gwyneth Paltrown hiussuortuvia.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston on seurustellut jo pitkään kihlattunsa Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 neljän vuoden avioliiton jälkeen aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tilanne on muuttunut.